Velkommen til Diernæs kirke

elkommen til Diernæs Kirkes hjemmeside. Her kan du altid finde oplysninger om, hvad der rører sig i kirken netop nu samt lidt om dens historie.

Du finder, hvornår der er gudstjenester, koncerter og andre arrangementer i kirken.

Ønskes der kontakt til sognets præster, kirkens personale eller menighedsrådet, kan du finde deres adresser, telefonnumre og evt. e-mailadresser på hjemmesiden.

Hvis man ikke har modtaget det nye kirkeblad kan det læses her!

Efter høstgudstjenesten den 1. okt. 2017 blev der ved Filippatræet på Diernæs kirkegård afsløret et keramisk relief med følgende påskrift:

”Filippatræ plantet den 26.02.2017 i anledning af, at Luther i 1517 satte Reformationen i gang.”

Relieffet er udført af keramiker Søren Thygesen, Diernæs som fortæller. at han fik inspirationen til relieffet fra de gamle milesten. Disse er oplysende og har et flot design. Det er Lutherrosen og teksten, der præger forsiden, og på de 3 øvrige flader er der aftegninger efter blade fra Filippatræet.

Uptime-IT ApSDiernæs kirke, Mosetoften 2B, 5600 Faaborg, tlf. 62 61 04 78