LEDIGE JOB

Organist til Diernæs kirke

Da vores organist har søgt nye udfordringer er stillingen ledig til besættelse pr. 01.09.2020 eller snarest derefter.

Stillingen er på 7 timer/uge. Der afholdes gudstjeneste hver søndag, heraf aftenmusikgudstjeneste en gang om måneden, og gudstjeneste på Prices Have Centret en gang om måneden. Der vil også forekomme anden kirkelig handling som dåb, vielse og begravelse/bisættelse. 4-6 gange årligt vil der være fællessang ved arrangementer i kirken og Kirkeladen hvor organisten medvirker.

Diernæs sogn er en del af Faaborg, Avernakø og Lyø pastorat med fælles præster i alle fire sogne. I Diernæs sogn er der ca. 1200 folkekirkemedlemmer.

Derfor søger vi en person, der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med vores 4 præster, kirkesanger, kirketjener og menighedsråd. Fælles for os alle er, at vi er engagerede, har lyst til og glade for at arbejde sammen og skabe et godt fundament for at virke som et aktiv for Den danske Folkekirke. Er det noget, der passer til dig, og har du organistuddannelse eller anden musikalsk baggrund, vil vi se frem til at høre fra dig. Løn iflg. aftale.

Ansøgningsfrist: 20. august 2020. Der vil blive afholdt samtale og spilleprøve i uge 35.

Du er meget velkommen til at ringe og få yderligere oplysninger ved

• Menighedsrådsformand Hanne Poulsen tlf. 22 38 18 66
  • Kontaktperson Jørgen Elmelund Christensen tlf. 22 47 47 64

Ansøgning sendes 7696fortrolig@sogn.dk